Bene Cantate: Zigeunerfantasie 1966

Bene Cantate: Zigeunerfantasie 1996De toneelvereniging Ootmarsum heeft traditioneel in de maand januari haar toneelvoorstellingen. In het foto-archief van de vereniging Heemkunde is deze foto van een musicalvoorstelling te vinden, die door een andere vereniging werd opgevoerd. Het betreft de voorstelling ‘Zigeunerfantasie’ van de zangvereniging Bene Cantate uit 1966.

Deze vereniging vierde toen haar 30-jarig bestaan met een toneelvoorstelling bij zaal ‘de Rozenstruik’ aan de Denekamperstraat. Bene Cantate bestaat inmiddels niet meer, maar de goede rekenaar heeft inmiddels gezien dat de vereniging anders dit jaar haar 75-jarig bestaan zou hebben gevierd. In het jaarboek 1998 van de vereniging Heemkunde is meer informatie te vinden over Bene Cantate.

Op de foto zijn de volgende personen te zien:
voorste rij: Bennie Velthuis, Gonny Loman, Annie Raatgerink, Francis Geerdink, Lide Stroot, Lien Boerrigter, Lucie Loman, Annie Loman, Wim Stroot, Theo Meuleman.
Achterste rij: Marietje Keupink, de heer Bielen, Jose Sanders, Joke Heupink.

• Geplaatst in Dinkelland Visie 2011, week 3.
  • Mocht u aanvullingen op bovenstaande beschrijving weten of foutieve informatie herkennen, stuur ons dan de juiste info via dit speciale formulier.
Bene Cantate: Zigeunerfantasie 1966