Concert Harmonie Caecilia 1980

Concert Harmonie Caecilia 1980Concert Harmonie Caecilia. Harmonie Caecilia is een belangrijk onderdeel van de samenleving van Ootmarsum. Bij alle belangrijke gebeurtenissen zorgen ze voor de muzikale omlijsting. Vorige maand waren ze ook present bij het 75-jarig jubileum van de Ootmarsumse Boerendansers.

Als oefenruimte is de laatste jaren gebruik gemaakt van de Radboudzaal. Deze zalen worden afgebroken en na goed overleg met de gemeente heeft de harmonie een prachtig onderkomen in “Het Damast” gekregen.

Jaarlijks geven ze een concert voor de inwoners van Ootmarsum. Vroeger was dit concert o.a. in de grote zaal van café Pikkemaat. Toen deze zaal afgebroken werd is men naar de sporthal gegaan.

Het concert van 15 maart 1980 was bij café Pikkemaat. De TC Tubantia sprak van een uitstekend concert.
De volgende muzikanten zorgden hiervoor.

Bovenste rij vlnr:
Bennie van Benthem, Paul Bekhuis, Marinus Heesink en Johan ter Haar.
Volgende rij:
Henk Veldboer, Paul Schulten, onbekend, Niehof, Geert Oortman, Truus Buijvoets, A. Baanstra, Bob Mulder en Flip Ossenvoort.
Johan Steinmeijer, Dianne Mulder, Johnny van Benthem, onbekend, onbekend, Loman, Truus Mittendorf, Johnny Kötterman, Bennie Koekoek, Henk Hulsink en Joop Heesink.

Deze foto kregen we van Paul Bekhuis. We danken hem daar hartelijk voor. Heeft u ook nog foto’s van de harmonie, dan zijn we daar erg in geïnteresseerd. Breng ze langs of stuur ze op. Wilt u de foto niet missen, dan kunt u hem ook digitaal opsturen of we maken er een digitale kopie van.

• Geplaatst in Dinkelland Visie 2011, week 43.
  • Mocht u aanvullingen op bovenstaande beschrijving weten of foutieve informatie herkennen, stuur ons dan de juiste info via dit speciale formulier.
Concert Harmonie Caecilia 1980