Donateursavond 2012

Donateursavond 2012Op donderdag 25 oktober zal Henk Woolderink een boeiende lezing voor ons verzorgen. Het eerste deel van zijn verhaal gaat over de gouden eeuw van Twente. Daarmee doelt hij op een welvarende periode aan het begin van onze jaartelling. Laat u verrassen wat daarover te vertellen is!

Na de pauze zal het ontstaan van onze stad Ootmarsum aan de orde komen. Daarover zijn interessante zaken te melden.

Henk Woolderink doet al meer dan 50 jaar onderzoek naar de geschiedenis van Twente. Door zijn uitgebreide archiefonderzoek heeft hij veel nieuwe wetenswaardigheden aan het licht gebracht en hij weet bovendien de verbanden te leggen tussen de gebeurtenissen op verschillende plaatsen in Twente. Ook voor ons heeft hij weer iets nieuws te vertellen.

Kortom een uiterst interessante lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in de historie van Twente en Ootmarsum.

Wij hopen u tijdens deze avond te kunnen begroeten.

Aanvang: 20.00 uur (tot ca. 22.00 uur)
Waar: De Weemhof, Smithuisstraat 2b, Ootmarsum
(parkeren bij Sporthal “De Schalm”, Wildehof)
Toegang: Gratis!

TIP: Neem uw buren of vrienden mee voor een leuke en gezellige avond!

Donateursavond 2012