Presentatie Jaarboek 2015

Presentatie Jaarboek 2015. Het Jaarboek 2015 is van de pers gerold en wordt vrijdagavond 23 januari vanaf 20:00 uur gepresenteerd tijdens een gezellige bijeenkomst bij Gasterij De Weemhof.

Jaarboek 2015In de 32e editie kunt u weer volop genieten van allerlei verhalen op het gebied van het verleden, natuur en genealogie van ons heem Ootmarsum. Daarbij is zeker de actualiteit niet uit het oog verloren, zodat het ook een stukje levende historie weergeeft. De prachtige foto’s ondersteunen het geheel.

Leden en donateurs van de Vereniging Heemkunde Ootmarsum krijgen het boekje gratis uitgereikt en bezorgd.

Belangstellenden kunnen het voor € 9,50 aanschaffen bij boekhandel Jos Brummelhuis, VVV Ootmarsum, Openluchtmuseum Ootmarsum of AH.

De redactie wenst u veel leesplezier!

Presentatie Jaarboek 2015