Lezing van Wim Wijering

Lezing van Wim WijeringNa afloop van de Jaarvergadering van Heemkunde Ootmarsum op maandag 27 maart 2017, is er om 21:00 uur een boeiende lezing van Wim Wijering. Deze lezing is ook voor niet-leden van de vereniging.

De in Weerselo woonachtige Wim Wijering, één van de oprichters van de Natuur- en vogelwerkgroep ‘de Grutto’ (www.nvwgdegrutto.nl) is vanavond onze gastspreker. Wim is gerenommeerd vogelaar, verknocht aan natuur en natuurfotografie. Dat zal hij deze avond in woord en beeld Gruttolaten zien. Hij neemt de aanwezigen mee aan de hand van prachtige en boeiende beelden van vogels, vlinders, libellen, amfibieën, reptielen, als ook bloemen en planten. Wim zal ook ingaan op een aantal ontwikkelingen in onze eigen omgeving voor wat betreft natuur en landschap en de betrokkenheid van de jeugd.

De lezing voor leden en ook niet-leden van Heemkunde Ootmarsum begint om 21.00 uur.

Lees hier het verslag van deze boeiende lezing.

Lezing van Wim Wijering