Bloemperkjes Alleeweg in volle bloei

Bloemperkjes Alleeweg in volle bloeiOp 28 maart 2017 heeft de Jeugdnatuurclub bloemperkjes ingezaaid aan de Alleeweg. De bedoeling was  dat de leerlingen zo kennis zouden maken met het zaaien van bloementuinen. Daarnaast kunnen ze zo ook de groei van de wilde bloemen mengsels volgen en ook zien wat dit voor gevolg zou hebben op het aantrekken van vlinders en bijen.

Inmiddels staan de bloemenperkjes een paar weken in volle bloei. Het is een enorme bloemenpracht met een grote diversiteit aan bloemen. Er komen, zoals de bedoeling was, ook veel vlinders en bijen op af. De foto’s hieronder geven een impressie van dit kleurrijke paradijsje.

Impressies

Bloemperkjes AlleewegBloemperkjes Alleeweg

Bloemperkjes AlleewegBloemperkjes Alleeweg

Bloemperkjes AlleewegBloemperkjes Alleeweg

Foto’s: Herman Steigstra

Bloemperkjes Alleeweg in volle bloei