Filmavond 2017

Filmavond 2017: Damastfabriek OotmarsumDatum: donderdag 16 november 2017
Locatie: Gasterij Oatmössche
Aanvang: 20:00 uur.

Thema van de filmavond 2017 is:

Bedrijvigheid in Ootmarsum

Er wordt o.a. een film vertoond van de Twentse Damast.

Filmavond 2017: 200 jaar Twentse DamastDe leden van de werkgroep gaan actief opzoek naar materiaal, maar ook worden films en video’s spontaan aangeboden. Familiefilms, films van evenementen of gebeurtenissen, maar ook films van bedrijven. Al dit materiaal gaat over Ootmarsum en zijn inwoners. Het zijn oude films die een opknapbeurt nodig hebben en ook materiaal van de laatste decennia.

Films van 20 jaar geleden zijn al historie. Ze geven het veranderende tijdsbeeld weer en behoren daarom tot het Culturele Erfgoed van Ootmarsum. Één van de doelstellingen van de Heemkunde Ootmarsum is het uitdragen van het Culturele Erfgoed.

De filmavond is gratis toegankelijk voor leden en donateurs. Bent u nog geen donateur? Meldt u aan via het aanmeldformulier!

Filmavond 2017