Jaarvergadering 2018

Jaarvergadering 2018: Hotel de la PosteOp maandag 26 maart 2018 wordt weer de jaarlijkse ledenvergadering gehouden, waarvoor de leden inmiddels een uitnodiging hebben ontvangen. Het verslag van de vorige ledenvergadering vindt u hier.

De vergadering wordt gehouden bij Hotel van der Maas en begint om 20:00 uur.

Evert Jan KrouwelNa de pauze wordt om 21:00 uur een lezing gehouden door Evert Jan Krouwel over het voormalige hotel De la Poste. Hij neemt ons mee in de ontwikkeling van de locatie  en ontstaansgeschiedenis van dit markante pand. Ook vertelt hij over de de la Postesubsidieregeling “Het verhaal van Overijssel“, dat een aantal kwaliteitseisen stelt aan het archeologisch onderzoek, de story-telling van het pand en natuurlijk de restauratie van het pand zelf.

We gaan meemaken hoe je vat kunt krijgen op de vroegste ontwikkeling van Ootmarsum tot de kaart van Jacob van Deventer uit 1560/1561.

De toegang voor de lezing is gratis en mag ook bijgewoond worden door niet-leden.

Jaarvergadering 2018