Rabobank Clubkas Campagne

De Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o. doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!!

Rabobank Clubkas CampagneVan oudsher sponsort de Rabobank verschillende projecten bij verenigingen. Zo heeft de Rabobank vorig jaar bijgedragen bij de Jeugdnatuurclub bij het project vlindertuintjes en de speltakker bij het openluchtmuseum.

Dit jaar gaat de Rabobank het anders doen en daarbij wordt u als klant van de Rabobank gevraagd om te stemmen op een doel waarvan u vindt dat dit uw steun (en daarmee dus van de Rabobank) verdient.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Klanten van de Rabobank die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van de kantoren van de Rabobank gaan, waar medewerkers van de Rabobank hen helpen met stemmen.

Geef een of twee stemmen aan de Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o.

Finaleavond & originaliteitsprijzen

De Rabobank stelt maar liefst € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne, die de klanten van de Rabobank mogen verdelen over de deelnemende clubs of verenigingen. De bekendmaking van de uitslag vindt begin juni plaats tijdens de Finaleavond.
Dus hoe meer stemmen op onze vereniging wordt uitgebracht hoe meer geld de Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o. ontvangt uit Rabo Clubkas Campagne.

Uw stem is belangrijk! Stem uiterlijk 21 mei 2018

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.
Met vriendelijke groet,
Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o. Namens het bestuur,