Rabo Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas CampagneIn 2019 doen we weer mee met de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Twente Oost bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden. Ook de Vereniging Heemkunde Ootmarsum heeft zich aangemeld. De hoogte van de bijdrage die de vereniging of stichting ontvangt, wordt bepaald door het aantal stemmen dat de vereniging of stichting krijgt.

Wie kunnen er stemmen? Klanten van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie (3) stemmen, waarvan maximaal twee (2) stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Klanten van de Rabobank die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van de kantoren van de Rabobank gaan.

Verzoek Wij vragen u vriendelijk een of liever twee stemmen te geven aan onze Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o. Doe dit vóór 7 april 2019. Hoe meer stemmen op onze vereniging worden uitgebracht hoe meer geld Heemkunde Ootmarsum ontvangt uit de Rabo Clubkas Campagne. De uitslag wordt bekend gemaakt op 18 april 2019.

Uw stem is belangrijk! Stem uiterlijk 7 april!

Arie Semmekrot, penningmeester

Rabo Clubkas Campagne 2019