Cheque Het Glazen Huis

Cheque Het Glazen Huis

De inzamelingsactie van Het Glazen Huis Ootmarsum heeft dit jaar het fenomenale bedrag van €41.000 opgebracht! Het bedrag wordt verdeeld onder vijf goede doelen. Onze vereniging Heemhuis Poorten Frederik Ootmarsum is met een aandeel van 20% van de opbrengst ruim bedeeld.

Na de uiteindelijke afronding kon onze penningmeester een cheque van €8.200 in ontvangst nemen!! Het geld wordt gebruikt voor de inrichting van ons nieuwe Heemhuis. Uiteraard zijn wij ontzettend blij met deze bijdrage en willen wij de vele enthousiaste vrijwilligers van Het Glazen Huis hartelijk danken voor hun tomeloze inzet om dit alles mogelijk te maken!!

Rabobank ClubSupport actie

Inmiddels is ook de jaarlijkse Rabobank ClubSupport actie weer van start gegaan. Vanaf vandaag kunnen leden van de Rabobank weer 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Iedere stem is goed voor een bedrag uit de Rabobank ClubSupport kas 2022. Mogen wij u vriendelijk verzoeken, voor zover u lid bent van de Rabobank, ook een stem uit te brengen op Vereniging Heemhuis PF Ootmarsum en / of Stichting Heemhuis PF Ootmarsum?

U kunt stemmen via de website Rabo ClubSupport 2022 of via de mail die u over deze actie van de Rabobank hebt ontvangen. Kies voor “Stemmen”. Log daar in op de voor u gebruikelijke wijze en stel eventueel een filter in op “Ootmarsum”. Daar staan alle Ootmarsumse verenigingen die deelnemen aan deze geweldige Rabobank actie. U kunt 3 stemmen uitbrengen. Het kost u niets, alleen een klein beetje tijd.

Hartelijk dank voor uw medewerking en bijdrage via uw bank,

Hans Bolscher
Penningmeester Heemhuis Poorten Frederik Ootmarsum

Cheque Het Glazen Huis