Ootmarsum op de kaart

Wij werken al bijna vier jaar aan het “op de kaart zetten” van Ootmarsum. Elk pand binnen de oude stadswallen is inmiddels beschreven en met behulp van de gegevens van het kadaster. Foto’s uit de oude doos vullen het beeld aan. Een actuele foto is daarbij altijd het startpunt.

Kadastrale kaarten

De kadastrale kaarten uit 1832 vormen de basis en die zijn nu nog toegankelijker gemaakt via een dynamische kaart. Tegen de achtergrond van de actuele kadasterkaart, kunt u nu snel de kaart vinden die u zoekt. Dit is een voorbeeldweergave:

Ootmarsum op de kaart
Door simpel op de kaart te klikken, wordt u direct doorgeleid naar de betreffende kaart.

Een tweede mogelijkheid is het tonen van dezelfde kaart, maar dan met alle bijna 900 woningen erop geprojecteerd. Dat ziet er dan zo uit:

Ootmarsum op de kaart huizen
Maar wellicht de makkelijkste manier is gewoon via de zoekknop die rechtsboven elke pagina staat. Gewoon het adres intikken en een overzicht wordt getoond van alle pagina’s waar het betreffende adres in voorkomt. Of “gewoon via Google”. Tik het adres in in de zoekbalk van Google en het adres wordt meestal bijna bovenaan de lijst getoond.

Veel plezier met deze nieuwe zoekmogelijkheid: Ootmarsum op de kaart!

Ootmarsum op de kaart