Presentatie natuurstudiegroep

Presentatie natuurstudiegroep
Zoals we elk nieuw jaar beginnen, had Harry Wolbers een fotoreportage van het afgelopen jaar gemaakt en liet hij ons dat zien in de mooie “Binnencirkel” van Siny en Gerard Hogeling. De leden van de natuurstudiegroep, het bestuur en de coördinatoren van de andere werkgroepen waren uitgenodigd.
Natuurwerkgroep presentatieNa de koffie, hebben we ons verwonderd over de magische wijze waarop Harry met gevoel voor licht en kleur de zeldzame en bijzondere natuur rondom Ootmarsum wist vast te leggen. Het geeft een indruk van zijn kennis en liefde voor de natuur.
Een prachtige reportage die we bewaren en straks in ons “Heemhuis” kunnen laten zien.

Natuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatieNatuurwerkgroep presentatie

Presentatie natuurstudiegroep