Bidprentje van Antonia Maria Koopman

Antonia Maria Koopman is geboren op 20 oktober 1905 te Vasse als dochter van Gerardus Koopman (32 jaar) en Berendina Hendrika Geerlink (39 jaar).

Zij was partner van Hendrik Gerhard Johan (Hendrik) van der Klamp .

Hendrik Gerhard Johan van der Klamp overleed op 17 maart 1969 op 68-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Antonia Maria Koopman is overleden op 1 mei 1986 op 80-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Antonia Maria Koopman kreeg (tenminste) 1 kind:

Hendrika Aleida Francisca van der Klamp, geboren op 20 december 1937, overleden op 5 april 1967 (29 jaar) .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-07-11 22:42:24