Bidprentje van Hendrikus Bernardus Johannes Beld
Hendrikus Bernardus Johannes Beld

Hendrikus Bernardus Johannes Beld is geboren op 27 november 1913 te Oud Ootmarsum als zoon van Jannes Beld (45 jaar) en Bertha Roetenberg (46 jaar) .

Hij was partner van Maria (Marie) Schepers .

Hendrikus Bernardus Johannes Beld is overleden op 25 januari 1989 op 75-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Zijn weduwe Maria Schepers overleed op 26 februari 2014 op 92-jarige leeftijd te Ootmarsum.

Hendrikus Bernardus Johannes Beld kreeg (tenminste) 3 kinderen:

Hendrikus Bernardus Johannes (Henk) Beld, geboren in 1947, overleden op 6 mei 2022 (±75 jaar).
M.B.
R.B.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2022-07-05 16:32:55