Bidprentje van Hendrikus Johannes Oude Vrielink

Hendrikus Johannes Oude Vrielink is geboren op 9 november 1930 te Denekamp als zoon van Johannes Gradus Oude Vrielink (46 jaar) en Aleida Baasdam (43 jaar).

Hij was partner van Maria Berendina Josephina Peters.

Hendrikus Johannes Oude Vrielink is overleden op 19 april 2010 op 79-jarige leeftijd te Almelo .

Zijn weduwe Maria Berendina Josephina Peters overleed op 2 februari 2014 op 81-jarige leeftijd te Almelo .

Hendrikus Johannes Oude Vrielink kreeg (tenminste) 1 kind:
Annelies Oude Vrielink, geboren op 21 november 1961, overleden op 13 november 2018 (56 jaar).

"Hennie van Batsboer"

Verhalen met foto's:

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-08-14 08:55:26