Bidprentje van Gerhardus Johannes Sleiderink
Gerhardus Johannes Sleiderink

Gerhardus Johannes Sleiderink is geboren op 24 september 1917 te Ootmarsum als zoon van Hendrikus Johannes Sleiderink (26 jaar) en Johanna Susanna Borggreve (24 jaar) .

Hij was partner van Aleida Josephina Heerts .

Gerhardus Johannes Sleiderink is overleden op 6 maart 1999 op 81-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Zijn weduwe Aleida Josephina Heerts overleed op 29 januari 2010 op 85-jarige leeftijd te Enschede .

Gerhardus Johannes Sleiderink kreeg (tenminste) 2 kinderen:

A.S.
Jan Sleiderink, geboren in 1962, overleden op 19 januari 2010 (±47 jaar).

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-08-11 16:28:05