Bidprentje van Aleida Josephina Heerts

Aleida Josephina Heerts is geboren op 14 maart 1924 te Tubbergen.

Zij was partner van Gerhardus Johannes Sleiderink.

Gerhardus Johannes Sleiderink overleed op 6 maart 1999 op 81-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Aleida Josephina Heerts is overleden op 29 januari 2010 op 85-jarige leeftijd te Enschede .

Aleida Josephina Heerts kreeg (tenminste) 2 kinderen:
A.S.
Jan Sleiderink, geboren ± 1962, overleden op 19 januari 2010 (±48 jaar).

Verhalen met foto's:

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-08-14 09:12:54