Bidprentje van Frans J.B. Blokhuis

Frans J.B. (Frans) Blokhuis is geboren op 8 september 1918 te Agelo als zoon van Johannes Hendrikus Blokhuis (37 jaar) en Maria Rolink (33 jaar) .

Hij was partner van Santje M. (Siny) Sanderink .

Frans J.B. Blokhuis is overleden op 20 januari 1988 op 69-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Zijn weduwe Santje M. Sanderink overleed op 4 augustus 1991 op 69-jarige leeftijd te Oldenzaal .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-12-11 23:50:06