Bidprentje van Santje M. Sanderink

Santje M. (Siny) Sanderink is geboren op 26 november 1921 te Agelo als dochter van Gerardus Albertus Sanderink (38 jaar) en Maria Schreur (35 jaar) .

Zij was partner van Frans J.B. (Frans) Blokhuis .

Frans J.B. Blokhuis overleed op 20 januari 1988 op 69-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Santje M. Sanderink is overleden op 4 augustus 1991 op 69-jarige leeftijd te Oldenzaal .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-07-11 22:29:40