Bidprentje van Everhardus Gerhardus Beld

Everhardus Gerhardus Beld is geboren op 21 oktober 1902 te Oud Ootmarsum (Denekamp) als zoon van Jannes Beld (34 jaar) en Bertha Roetenberg (35 jaar) .

Hij had als beroep: landbouwer.

Hij was partner van Geertruida Johanna Oude Vrielink .

Geertruida Johanna Oude Vrielink overleed op 11 februari 1973 op 66-jarige leeftijd .

Everhardus Gerhardus Beld is overleden op 24 januari 1979 op 76-jarige leeftijd .

Everhardus Gerhardus Beld kreeg (tenminste) 1 kind:

Maria Bertha Anna Beld, geboren op 17 mei 1942, overleden op 2 maart 1943 (9 maanden).

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-12-11 02:30:01