Bidprentje van Maria Aleida Engbers

Maria Aleida (Marie) Engbers is geboren op 5 november 1926 te Mariaparochie als dochter van Gerhardus Johannes Engbers (±36 jaar) en Aleida Tijink (31 jaar).

Zij was partner van Johannes Gerardus (Jan) Bossink .

Johannes Gerardus Bossink overleed op 3 december 2003 op 89-jarige leeftijd te Hezingen .

Maria Aleida Engbers is overleden op 7 september 2015 op 88-jarige leeftijd te Hezingen .

Maria Aleida (Marie) Engbers kreeg (tenminste) 9 kinderen:

R.B.
G.B.
L.B.
J.B.
A.B.
T.B.
A.B.
Johannes Hendrikus Antonius Bossink, geboren op 16 augustus 1957, overleden op 22 juni 1962 (4 jaar) .
Henk G.J. Bossink, geboren op 15 juni 1959, overleden op 15 oktober 1992 (33 jaar) .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-05-24 23:44:10