Bidprentje van Hendricus Bernardus Bossink (niet openbaar!)

Hendricus Bernardus Bossink is geboren op 5 september 1920 te Hezingen (Tubbergen) als zoon van Gerrit Jan Nicolaas Bossink (42 jaar) en Euphemia Maria Peters (37 jaar) .

Hij was partner van M.H.

Hendricus Bernardus Bossink is overleden op 30 april 1971 op 50-jarige leeftijd te Denekamp .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-10-19 02:06:34