Bidprentje van Herman Johan Bossink

Herman Johan (Herman) Bossink is geboren op 28 september 1911 te Hezingen als zoon van Gerrit Jan Nicolaas Bossink (33 jaar) en Euphemia Maria Peters (28 jaar) .

Hij had als beroep: kantonnier.

Hij trouwde op 8 juni 1948 op 36-jarige leeftijd met Hermina Aleida (Mientje) Veldhuis (28 jaar).

Herman Johan Bossink is overleden op 28 maart 1999 op 87-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Zijn weduwe Hermina Aleida Veldhuis overleed op 29 december 2011 op 92-jarige leeftijd te Tubbergen .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-06-02 15:56:02