Bidprentje van Gerhardus Johannes Postel

Gerhardus Johannes (Jan) Postel is geboren op 16 juni 1906 te Groot Agelo (Denekamp) als zoon van Bernardus Jozef Postel (29 jaar) en Gesina Suzanna Burink (25 jaar) .

Hij had als beroep: landbouwer.

Hij trouwde op 6 juni 1945 op 38-jarige leeftijd met Aleida Maria Sanderink (27 jaar).

Gerhardus Johannes Postel is overleden op 24 april 1969 op 62-jarige leeftijd te Groot Agelo .

Zijn weduwe Aleida Maria Sanderink overleed op 6 maart 2001 op 83-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Gerhardus Johannes (Jan) Postel kreeg (tenminste) 1 kind:

Jan Postel, geboren op 21 juni 1949, overleden op 16 oktober 2007 (58 jaar) .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-12-11 23:51:51