Bidprentje van Bernardus Gerhardus Brunninkhuis

Bernardus Gerhardus Brunninkhuis is geboren op 12 februari 1925 te Tilligte als zoon van Johan Brunnikhuis (35 jaar) en Maria Josephina Harperink (38 jaar) .

Hij trouwde op 14 november 1959 op 34-jarige leeftijd te Denekamp met Geertruida Maria (Truus) Bossink (36 jaar).

Bernardus Gerhardus Brunninkhuis is overleden op 14 december 1985 op 60-jarige leeftijd te Enschede .

Zijn weduwe Geertruida Maria Bossink overleed op 13 oktober 2011 op 87-jarige leeftijd te Ootmarsum.

Bernardus Gerhardus Brunninkhuis kreeg (tenminste) 1 kind:

B.B.


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-05-24 23:45:45