Bidprentje van Hendrika Maria Aleida Veldboer

Hendrika Maria Aleida (Ria) Veldboer is geboren op 19 januari 1924 te Ootmarsum als dochter van Bernardus Albertus Veldboer (34 jaar) en Maria Aleida Eppink (32 jaar).

Zij had als beroep: juwelier.

Zij trouwde op 22 augustus 1956 op 32-jarige leeftijd te Ootmarsum met Theodorus Jozef (Theo) Budde (32 jaar).

Theodorus Jozef Budde overleed op 19 mei 1978 op 54-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Hendrika Maria Aleida Veldboer is overleden op 9 mei 2007 op 83-jarige leeftijd te Ootmarsum .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-05-24 23:46:10