Bidprentje van Wilhelmina Catharina Hesselink

Wilhelmina Catharina Hesselink is geboren op 7 juli 1925 te Tilligte als dochter van Franciscus Hesselink (36 jaar) en Susanna Geertruida Meenderink (26 jaar) .

Zij was partner van Simon Gerardus Juliaan Andringa .

Simon Gerardus Juliaan Andringa overleed op 14 augustus 1976 op 52-jarige leeftijd te Enschede .

Wilhelmina Catharina Hesselink is overleden op 27 november 2003 op 78-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Wilhelmina Catharina Hesselink kreeg (tenminste) 1 kind:

Rene Andringa, geboren in 1951, overleden op 19 februari 1999 (±47 jaar).


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-04-08 12:39:09