Bidprentje van Wilhelmina Catharina Hesselink

Wilhelmina Catharina Hesselink is geboren op 7 juli 1925 te Tilligte als dochter van Franciscus Hesselink (36 jaar) en Susanna Geertruida Meenderink (26 jaar) .

Zij was partner van Simon Gerardus Juliaan Andringa .

Simon Gerardus Juliaan Andringa overleed op 14 augustus 1976 op 52-jarige leeftijd te Enschede .

Wilhelmina Catharina Hesselink is overleden op 27 november 2003 op 78-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Wilhelmina Catharina Hesselink kreeg (tenminste) 1 kind:

Rene Andringa, geboren in 1951, overleden op 19 februari 1999 (±47 jaar).

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-04-08 12:39:09