Bidprentje van Johan Hendrik Frons

Johan Hendrik Frons is geboren op 18 september 1910 te Nutter (Denekamp) als zoon van Albertus Johannes Frons (34 jaar) en Gesina Boswerger (27 jaar) .

Hij was partner van Johanna Gezina Oude Vrielink .

Johan Hendrik Frons is overleden op 27 oktober 1981 op 71-jarige leeftijd te Nutter .

Zijn weduwe Johanna Gezina Oude Vrielink overleed op 25 december 1991 op 80-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Johan Hendrik Frons kreeg (tenminste) 1 kind:

Jan Frons, geboren op 4 juli 1946, overleden op 7 december 2013 (67 jaar) .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-12-11 02:31:03