Bidprentje van Johanna Gezina Oude Vrielink

Johanna Gezina Oude Vrielink is geboren op 18 augustus 1911 te Nutter (Denekamp) als dochter van Gerhardus Oude Vrielink (48 jaar) en Maria Koldemeule (41 jaar).

Zij was partner van Johan Hendrik Frons .

Johan Hendrik Frons overleed op 27 oktober 1981 op 71-jarige leeftijd te Nutter .

Johanna Gezina Oude Vrielink is overleden op 25 december 1991 op 80-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Johanna Gezina Oude Vrielink kreeg (tenminste) 1 kind:

Jan Frons, geboren op 4 juli 1946, overleden op 7 december 2013 (67 jaar) .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.
2019-12-11 02:30:57