Bidprentje van Johannes Lambertus Heerink

Johannes Lambertus Heerink is geboren op 27 januari 1913 te Hezingen als zoon van Jan Heerink (45 jaar) en Anna Maria Kamphuis (35 jaar) .

Hij was partner van Euphemia Aleida (Lies) Bossink .

Johannes Lambertus Heerink is overleden op 20 november 1973 op 60-jarige leeftijd te Enschede .

Zijn weduwe Euphemia Aleida Bossink hertrouwde met Johan Nijkrake.

Zijn weduwe Euphemia Aleida Bossink overleed op 18 november 1992 op 74-jarige leeftijd te Enschede .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-06-02 16:04:40