Bidprentje van Johannes Gerardus Kamphuis

Johannes Gerardus (Jan) Kamphuis is geboren op 11 november 1923 te Nutter als zoon van Bernardus Kamphuis (44 jaar) en Aleida oude Luttikhuis (32 jaar).

Hij trouwde op 16 juni 1954 op 30-jarige leeftijd met Susanna Maria Theresia (Santje) Masselink (27 jaar).

Johannes Gerardus Kamphuis is overleden op 2 april 1988 op 64-jarige leeftijd te Oldenzaal .

Zijn weduwe Susanna Maria Theresia Masselink overleed op 11 december 2002 op 75-jarige leeftijd te Almelo .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-07-11 22:40:36