Bidprentje van Aleida Susanna Sanders

Aleida Susanna Sanders is geboren op 14 februari 1899 te Ootmarsum als dochter van Johannes Karel Sanders (30 jaar) en Hendrika in den Toeslag (27 jaar) .

Zij had als beroep: fabriekarbeidster.

Zij trouwde op 4 januari 1928 op 28-jarige leeftijd te Ootmarsum met Gerhardus Johannes Keupink (31 jaar).

Gerhardus Johannes Keupink overleed op 27 maart 1930 op 33-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Aleida Susanna Sanders is overleden op 8 februari 1972 op 72-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Aleida Susanna Sanders kreeg (tenminste) 3 kinderen:

Johannes Gerhardus (Johan) Keupink, geboren op 25 september 1927, overleden op 5 december 2008 (81 jaar) .
Gerhardus Johannes Hendrikus (Gerrit) Keupink, geboren op 9 november 1928, overleden op 13 juni 2013 (84 jaar) .
Bernardus Antonius Keupink, geboren op 24 december 1929, overleden .

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-07-20 00:33:58