Bidprentje van Gerhardus Johannes Keupink

Gerhardus Johannes Keupink is geboren op 4 december 1896 te Ootmarsum als zoon van Gerhard Keupink (26 jaar) en Hendrika Hofste (27 jaar) .

Hij had als beroep: sigarenmaker.

Hij trouwde op 4 januari 1928 op 31-jarige leeftijd te Ootmarsum met Aleida Susanna Sanders (28 jaar).

Gerhardus Johannes Keupink is overleden op 27 maart 1930 op 33-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Zijn weduwe Aleida Susanna Sanders overleed op 8 februari 1972 op 72-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Gerhardus Johannes Keupink kreeg (tenminste) 3 kinderen:

Johannes Gerhardus (Johan) Keupink, geboren op 25 september 1927, overleden op 5 december 2008 (81 jaar) .
Gerhardus Johannes Hendrikus (Gerrit) Keupink, geboren op 9 november 1928, overleden op 13 juni 2013 (84 jaar) .
Bernardus Antonius Keupink, geboren op 24 december 1929, overleden .

"bij huwelijk een kind gewettigd"

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

2020-07-20 00:34:06