Bidprentje van Johannes Gerhardus Keupink

Johannes Gerhardus (Johan) Keupink is geboren op 25 september 1927 te Ootmarsum als zoon van Gerhardus Johannes Keupink (30 jaar) en Aleida Susanna Sanders (28 jaar) .

Hij had als beroep: scheerder.

Hij trouwde op 26 januari 1955 op 27-jarige leeftijd te Ootmarsum met Sanny Oude Vrielink (26 jaar).

Sanny Oude Vrielink overleed op 10 maart 2004 op 75-jarige leeftijd te Ootmarsum .

Johannes Gerhardus Keupink is overleden op 5 december 2008 op 81-jarige leeftijd te Hengelo .


Verantwoording
De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
Aanvullende gegevens van de vermelde personen, die niet in de Ootmarsumse Burgerlijke stand te vinden zijn, werden gecompleteerd via andere bronnen.
Heeft u opmerkingen, correcties of aanvullingen op de getoonde informatie, dan kunt u deze doorgeven door te klikken op het reactie-knopje rechtsboven deze pagina of door hier   te klikken.

De gegevens in de stamboom informatie kunnen afwijken van de tekst op het bidprentje; de Burgerlijke stand is hier altijd leidend! Als u beschikt over juistere informatie dan hier getoond, of als u bezwaar heeft tegen plaatsing op de website, geef dit dan eveneens door via het knopje met de enveloppe.

Wij gebruiken cookies om de bezoekersstatistieken op anonieme basis te registreren

2020-06-24 09:12:11