Uittreksel uit het geboorteregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 24, 27 juni 1857 , aangifte van de geboorte van
Willem Koorsen.

Tevens vader, Johannes Koorsen, oud 48 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Getuigen

Eerste getuige: Gerhardus Reinders, oud 48 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum
Tweede getuige: Hendrikus Droste, oud 32 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 27 juni 1857 verklaard dat zijn echtgenote:
Ursula Bodde
op 26 juni 1857 om 13:00 uur te Ootmarsum
is bevallen van een kind van het mannelijk geslacht,
dat de voornaam Willem gekregen heeft.

Geboorteakte van Willem Koorsen

2019-08-14 00:12:11