Zoek een Ootmarsumer

Vanaf deze pagina kunt u zoeken naar personen en hun verwanten die bekend zijn via de Burgerlijke stand van de gemeente Ootmarsum.

Voer in de velden Achternaam en Voornaam de naam van de te zoeken personen.

Uitgebreidere zoekmogelijkheden (beroep, akte-soort etc.) verschijnen als u klikt op “Uitgebreider”:

• Als de precieze spelling niet bekend is, kies dan voor Zoekwijze: “Klinkt als…”.
  • U kunt ook zoeken naar stambomen, bidprentjes of foto’s.
  • Of zoeken in aktes van de burgerlijke stand.

Meer informatie over de achtergronden van onze databank vindt u op de startpagina van “Zoek een Ootmarsumer“.

Veel succes bij het zoeken naar uw voorouders!

Zoek een Ootmarsumer

Voornaam
Achternaam
Zoeken in