Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 8, 22 oktober 1894, voltrekking van het huwelijk van Gradus Gerritse en Aleida Steggink.

Bruidegom

Gradus Gerritse, oud 25 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Lonneker
meerderjarige zoon van Engelbertus Gerritse, overleden
en van Hendrika Ernste, overleden

Bruid

Aleida Steggink, oud 28 jaar, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige dochter van Arnoldus Christianus Steggink, overleden
en van Maria Alberink, woonachtig te Ootmarsum

Getuigen

Eerste getuige: Bernardus Droste, oud 22 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum, zwager van de bruid

Tweede getuige: Johannes Brinkers, oud 49 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Derde getuige: Gradus Luttikhuis, oud 44 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Vierde getuige: Bernardus Lambertus Johannink, oud 42 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

de eerstgenoemde getuige was gehuwd.

Huwelijksakte van Gradus Gerritse en Aleida Steggink

2019-08-14 03:02:01