Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 34, 22 december 1814, voltrekking van het huwelijk van Bernardus Joannes Agterpossel en Martha Reinders.

Bruidegom

Bernardus Joannes Agterpossel, oud 41 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Tilligte
meerderjarige zoon van Bernardus Agterpossel, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Maria Agterpossel, overleden, voorheen van beroep landbouwster

Bruid

Martha Reinders, oud 23 jaar, woonachtig te Noorddeurningen
meerderjarige dochter van Gerrit Jan Reinders, van beroep landbouwer, woonachtig te Böningen (Oldenzaal)
en van Margaretha Johannink, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Lambertus Laring, oud 63 jaar, van beroep blikslager, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Jan van der Linde, oud 49 jaar, van beroep koopman, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Berend Berends, oud 59 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 31 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

bruidegom en bruid konden niet schrijven.

Huwelijksakte van Bernardus Joannes Agterpossel en Martha Reinders

2019-08-14 02:18:18