Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 19 januari 1815, voltrekking van het huwelijk van Gerhardus Kokkelink en Berendina Kemperink.

Bruidegom

Gerhardus Kokkelink, oud 29 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige zoon van Gerrit Kokkelink, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Euphemia Wulferink, overleden

Bruid

Berendina Kemperink, oud 19 jaar, woonachtig te Reutum
minderjarige dochter van Hendrikus Kemperink, overleden
en van Aleida Schutte, van beroep landbouwersche, woonachtig te Reutum (Tubbergen)

Getuigen

Eerste getuige: Willem Kokkelink, oud 57 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum, oom van de bruidegom

Tweede getuige: Jannes Kemperink, oud 55 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Reutum, oom van de bruid

Derde getuige: Berend Berends, oud 59 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 31 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

Huwelijksakte van Gerhardus Kokkelink en Berendina Kemperink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-12-14 09:46:51