Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 8, 4 november 1912, voltrekking van het huwelijk van Hermannus Bernardus Wilmes en Maria Geertruida Rerink.

Bruidegom

Hermannus Bernardus Wilmes, oud 39 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarsum
weduwnaar van Gezina Maria Weustink
meerderjarige zoon van Joannes Bernardus Wilmes, overleden
en van Geertrui Raatgerink, overleden

Bruid

Maria Geertruida Rerink, oud 24 jaar, woonachtig te Denekamp
meerderjarige dochter van Hermannus Rerink, overleden
en van Maria Niehuis, woonachtig te Denekamp

Getuigen

Eerste getuige: Wilhelmus Vulkers, oud 64 jaar, van beroep grutter, woonachtig te Ootmarsum

Tweede getuige: Albertus Wigbelt, oud 44 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Derde getuige: Gerhardus Johannes ten Bokum, oud 39 jaar, van beroep schilder, woonachtig te Ootmarsum

Vierde getuige: Lambertus Dijkstra, oud 37 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

de moeder van de bruid kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Hermannus Bernardus Wilmes en Maria Geertruida Rerink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-14 05:15:57