Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 3, 7 juni 1918, voltrekking van het huwelijk van Franciscus Hesselink en Susanna Geertruida Meenderink.

Bruidegom

Franciscus Hesselink, oud 29 jaar, van beroep postbode, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige zoon van Christiaan Johannes Antonius Hesselink, overleden
en van Johanna Maria ten Oever, overleden

Bruid

Susanna Geertruida Meenderink, oud 19 jaar, woonachtig te Oud Ootmarsum (Denekamp)
minderjarige dochter van Albertus Meenderink, overleden
en van Maria Reerink, oud 58 jaar, van beroep landbouwster, woonachtig te Oud Ootmarsum (Denekamp)

Getuigen

Eerste getuige: Hermanus Leusink, oud 27 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Oud Ootmarsum (Denekamp)

Tweede getuige: Gerardus Johannes Ophuis, oud 31 jaar, van beroep gemeenteveldwachter, woonachtig te Ootmarsum

Huwelijksakte van Franciscus Hesselink en Susanna Geertruida Meenderink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-04-10 21:53:49