Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 3 februari 1920, voltrekking van het huwelijk van Bernardus Johannes Veldman en Gefemia Gezina Kuiphuis.

Bruidegom

Bernardus Johannes Veldman, oud 42 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige zoon van Johannes Matheus Veldman, overleden
en van Johanna Lamberta Elisabeth ter Horst, overleden

Bruid

Gefemia Gezina Kuiphuis, oud 30 jaar, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige dochter van Albertus Kuiphuis, overleden
en van Aleida Brager, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Gerhardus Christinus Morshuis, oud 64 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Tweede getuige: Hendrikus Lambertus Floot, oud 61 jaar, van beroep sigarenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Huwelijksakte van Bernardus Johannes Veldman en Gefemia Gezina Kuiphuis

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-08 04:24:55