Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 6, 21 juli 1920, voltrekking van het huwelijk van Maria Gerhardus Wilhelmus Essink en Gerharda Josephina Maria Körmeling.

Bruidegom

Maria Gerhardus Wilhelmus Essink, oud 39 jaar, van beroep manufacturier, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige zoon van Johannes Wilhelmus Theodorus Hendrikus Essink, overleden
en van Maria Theresia Hollen, overleden

Bruid

Gerharda Josephina Maria Körmeling, oud 27 jaar, woonachtig te Ootmarsum
meerderjarige dochter van Anton Körmeling, overleden
en van Hendrica Maria Derksen, oud 58 jaar, woonachtig te Hengelo

Getuigen

Eerste getuige: Hendrikus Gerhardus Hermannus Essink, oud 42 jaar, van beroep manufacturier, woonachtig te Ootmarsum, broer van de bruidegom

Tweede getuige: Johannes Theodorus Körmeling, oud 32 jaar, van beroep onderwijzer, woonachtig te Oldenzaal

Huwelijksakte van Maria Gerhardus Wilhelmus Essink en Gerharda Josephina Maria Körmeling

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-01 04:31:26