Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 25, 29 juni 1815, voltrekking van het huwelijk van Matthijas Buhning en Aleida Weerman.

Bruidegom

Matthijas Buhning, oud 23 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Dorp Denekamp
meerderjarige zoon van Gerhard Henrich Buhning, van beroep landbouwer en Maria Engel Heuers, van beroep landbouwster, beide woonachtig te Oosterkappeln (Osnabruck)

Bruid

Aleida Weerman, oud 22 jaar, woonachtig te Denekamp
dochter van Adolf Hendrik Julius Weerman, overleden
en van Maria Aleida Weerman, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Nicolaas Westrik, oud 55 jaar, van beroep kaarsemaker, woonachtig te Ootmarssum, zwager van de bruid

Tweede getuige: Jan Hendrik Volkers, oud 55 jaar, van beroep smit, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Berend Berends, oud 59 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 31 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

de bruidegom kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Matthijas Buhning en Aleida Weerman

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 05:58:10