Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 4, 15 februari 1816, voltrekking van het huwelijk van Albertus Hulskotte en Henrika Heerink.

Bruidegom

Albertus Hulskotte, oud 26 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te buurschap Denekamp
meerderjarige zoon van Gerrit Hulskotte, van beroep landbouwer en Hermina Koehorst, van beroep landbouwster, beide woonachtig te buurschap Denekamp

Bruid

Henrika Heerink, oud 24 jaar, woonachtig te Böningen (Oldenzaal)
meerderjarige dochter van Jan Hendrik Heerink, overleden
en van Euphemia Heerink, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Berend Berends, oud 62 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Hendrik Broekhuis, oud 53 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Albertus Kok, oud 32 jaar, van beroep smit, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 32 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

bruidegom en bruid alsmede de ouders van de bruidegom konden niet schrijven.

Huwelijksakte van Albertus Hulskotte en Henrika Heerink

2019-08-14 02:20:33