Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 21, 9 oktober 1818, voltrekking van het huwelijk van Antonius ten Bokum en Aleida Hofstede.

Bruidegom

Antonius ten Bokum, oud 22 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum
minderjarige zoon van Lambert ten Bokum, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum
en van Aleida Bruggink, overleden

Bruid

Aleida Hofstede, oud 26 jaar, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige dochter van Hendrik Hofstede of Oude Beukerink, overleden
en van Janna Gesink, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Bartus Morshuis, oud 67 jaar, van beroep kuiper, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Lambert Jan Waarnink, oud 61 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Jan Wolters, oud 32 jaar, van beroep mandemaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Derk Beukers, oud 31 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

de bruid kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Antonius ten Bokum en Aleida Hofstede

2019-08-14 02:24:08