Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 2, 21 oktober 1830, voltrekking van het huwelijk van Johannes Hendrikus Oude Alink en Gesina Nijhuis.

Bruidegom

Johannes Hendrikus Oude Alink, oud 33 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige zoon van Gerrit Jan Oude Alink, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Aleida Alink, overleden, voorheen van beroep landbouwersche

Bruid

Gesina Nijhuis, oud 29 jaar, woonachtig te Denekamp
meerderjarige dochter van Albertus Nijhuis, van beroep landbouwer en Maria Arends, beide woonachtig te Denekamp

Getuigen

Eerste getuige: Borghard Wolterink, oud 55 jaar, van beroep logementhouders, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Berend Kienhuis, oud 61 jaar, van beroep kleermaker, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Daniel Fuller, oud 38 jaar, van beroep tapper en kleermaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Fredrik Flierman, oud 28 jaar, van beroep huisknegt, woonachtig te Ootmarssum

Opmerkingen

doopplaats bruid Ootmarssum; bruid en bruidegom alsmede de ouders van de bruid konden niet schrijven.

Huwelijksakte van Johannes Hendrikus Oude Alink en Gesina Nijhuis

2019-08-14 02:27:45