Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 2, 3 februari 1813, voltrekking van het huwelijk van Bernardus Johannes Oude Teij nu Hannink en Johanna Bruggink.

Bruidegom

Bernardus Johannes Oude Teij nu Hannink, oud 48 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Agelo
weduwnaar van Aleida Hannink
meerderjarige zoon van Albert Oude Teij, overleden
en van Johanna Mebekke, overleden

Bruid

Johanna Bruggink, oud 37 jaar, van beroep dienstmeid, woonachtig te Agelo
meerderjarige dochter van Gerrit Bruggink, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Johanna Schutte, woonachtig te Manderen (Tubbergen)

Getuigen

Eerste getuige: Gerrit Scholten, oud 51 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Jan ten Bokum, oud 43 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Berend Berends, oud 57 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 29 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

bruidegom en bruid alsmede de moeder van de bruid konden niet schrijven.

Huwelijksakte van Bernardus Johannes Oude Teij nu Hannink en Johanna Bruggink

2019-08-14 02:15:24