Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 8, 1 juni 1843, voltrekking van het huwelijk van Gerardus Joannes Weners en Susanna Veelders.

Bruidegom

Gerardus Joannes Weners, oud 37 jaar, van beroep klompemaker, woonachtig te Denekamp
meerderjarige zoon van Gerrit Jan Weners, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Euphemia Laarhuis, overleden, voorheen van beroep landbouwersche

Bruid

Susanna Veelders, oud 28 jaar, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige dochter van Hermannus Veelders, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum
en van Johanna Morshuis, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Jan van Benthem, oud 45 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Gerhard Plegt, oud 32 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Hendrikus Sleiderink, oud 32 jaar, van beroep klompenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Gerhardus ten Bokum, oud 29 jaar, van beroep wever

doopplaats bruidegom Ootmarssum: vader bruid ook Hermannus Morshuis

Huwelijksakte van Gerardus Joannes Weners en Susanna Veelders

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-22 01:20:14